Veiligheidstraining

Continuous Learning

Opdoen én onderhouden van kennis
De afgelopen decennia is de veiligheid op de werkvloer al sterk verbeterd. De certificaten hebben daar zeker toe bijgedragen. Maar is het voldoende om professionals eens in de tien jaar te testen op hun veiligheidskennis? De huidige (leer)methoden zijn generiek en hebben te weinig impact op de vaardigheden en het gedrag van de medewerker. Bolster Safety pakt het anders aan! Het is de effectiefste leermethode in de industrie, dat gericht is op het opdoen én onderhouden van kennis gedurende het gehele dienstverband of specifiek tijdens een (turnaround)project.

Demo aanvragen

Leren over veiligheid op een pakkende manier

Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers elke dag veilig en efficiënt werken. Maar doet u voldoende om dat blijvend te bewerkstelligen? Bolster Safety is de effectiefste leermethode die uw medewerkers tijdens hun gehele dienstverband traint en toetst. Met terugkerende vakbekwaamheid en veiligheidstrainingen van slechts 10 minuten leren ze continu, toegespitst op hun situatie. De trainingen zijn beschikbaar in de meest gangbare talen in de industrie.

Blijven ontwikkelen en verbeteren met Bolster Safety

Voorafgaand bepalen we samen met u welke informatie belangrijk is voor uw medewerkers en contractors. Op basis daarvan stellen wij een trainingsprogramma op dat bestaat uit project specifieke trainingen aangevuld met de benodigde generieke trainingen uit de Bolster Safety bibliotheek. De trainingen zijn beschikbaar in de meest gangbare talen in de industrie.

Geïnteresseerd?

Wilt u het Bolster Safety platform proberen? Vraag dan de gratis demo aan en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is!

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Voer in het onderstaande formulier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is.

Download informatiepakket

Laat uw emailadres achter en ontvang ons informatiepakket.

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Maximaal 3MB