Zorg ervoor dat ook nu veilig werken een gewoonte blijft

De uitbraak van het coronavirus heeft de wereldeconomie en -bevolking beïnvloed op een manier die we nog niet eerder hebben gezien. Het dwingt ons allemaal om na te denken over hoe we werken, leren en bewegen. We moeten nu prioriteit geven aan de gezondheid van medewerkers.

Veel bedrijven vullen dit in door middel van werk op afstand en online training. Ook als uw medewerkers wel aan het werk kunnen blijven, is het belangrijk om groepsvorming (zoals bij toolboxen, trainingen, veiligheidsdagen en andere bijeenkomsten) zoveel mogelijk te vermijden om besmettingen te voorkomen.

Onderhoud de veiligheids- en vakkennis van uw medewerkers met kosteloze online trainingen

Omdat werknemers het fundament zijn van elke onderneming, komt hun gezondheid en veiligheid altijd op de eerste plaats. Als expert op het gebied van leren, willen wij graag bijdragen met een oplossing waar wij goed in zijn: op een digitale manier het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid van medewerkers verbeteren.

Daarom hebben we besloten onze trainingen tijdelijk gratis beschikbaar te maken voor bedrijven in (Petro)chemie, Bouw & Infra, waarvan medewerkers thuis zijn of die de risico’s willen verminderen door groepsbijeenkomsten zoals toolboxen te vervangen.

Het trainingsaanbod omvat VCA deeltoetsen en oefenexamens, aangevuld met een specifieke corona-module en een selectie uit onze catalogus van ruim 170 trainingen en games, die de belangrijkste certificeringen (zoals VCA, SOG, NEN, SIR en ATEX) en veiligheidsthema’s afdekken. Uw medewerkers kunnen de trainingen eenvoudig op hun eigen tablet, laptop of computer volgen.

Zie onderstaande video voor een productimpressie:

Aanmelding voor kosteloze online trainingen

Gebruik onderstaand formulier om uw organisatie op te geven voor kosteloze online vak- en veiligheidstrainingen voor uw medewerkers. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het vervolgproces te bespreken. Tijdens het trainen ontvangt u professionele begeleiding van ons implementatieteam, inclusief rapportages die een gedetailleerd inzicht bieden in het kennisniveau en de trainingsbehoefte van uw medewerkers.

Bij deelname gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de verwerkersovereenkomst voor deze actie.

Geïnteresseerd?

Wilt u het Bolster Safety platform proberen? Vraag dan de gratis demo aan en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is!

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Voer in het onderstaande formulier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is.

Download informatiepakket

Laat uw emailadres achter en ontvang ons informatiepakket.

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Maximaal 3MB