IRO webinar — Hoe verander je gedrag door inzicht en training?

IRO, de branchevereniging voor Nederlandse toeleveranciers in de offshore energie industrie, organiseerde op 16 juli een interactief webinar over gedragsverandering en gedrag als basis voor verbetering van resultaten op de werkvloer.

De hoofdvragen van dit webinar waren:

  • Hoe zorg je voor gedragsverandering?
  • Hoe kan data worden gebruikt ter verbetering van duurzaamheid en veiligheid?

Kelly Ruigrok – CEO Het Nationaal Duurzaamheid Instituut – zat een panel voor met Vincent Doedee (Mr. Sustainability bij Heerema Marine Contractors) en Ton van de Minkelis (Director QHSE bij Van Oord) over gedragsverandering, data en duurzaamheid.

Bolster Safety’s Product Manager Frits Carlebur gaf een presentatie over gedragsverandering door inzicht en training: hoe kunnen we veelomvattende termen als veiligheidscultuur en gedrag omzetten naar concrete acties en hoe kan microlearning gedrag blijvend veranderen?

Download de presentatie van Frits of bekijk hieronder een videoverslag van het webinar.

Wilt u meer weten over effectief leren?

Bolster Safety is de effectiefste leermethode voor veilig werken in de industrie. Met een uitgebreid aanbod van korte, praktische modules kunnen professionals altijd en overal in korte, hapklare brokken hun kennis over veiligheid bijwerken. Neem contact op voor een kosteloze demo of vraag een gratis veiligheidsscan voor meer inzicht in de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Meer artikelen

CBS: aantal arbeidsongevallen blijft onverminderd groot in de industrie en bouw

Verbeter veiligheidsbewustzijn met interactieve toolboxen

Breng veiligheid in de bouw naar een hoger niveau met digitaal screenen, onboarden en trainen

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgba(255, 255, 255, 0)","hsl":{"h":157,"s":0.01,"l":0.99}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgba(255, 255, 255, 0)","hsl":{"h":157,"s":0.01,"l":0.99}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Meer nieuws

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Bolster Safety en relevante inzichten over veilig en vakbekwaam werken met onze nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw data beschermen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"cf6ff":{"name":"Main Color","parent":-1},"73c8d":{"name":"Dark Accent","parent":"cf6ff"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"cf6ff":{"val":"rgb(0, 206, 128)","hsl":{"h":157,"s":0.99,"l":0.4}},"73c8d":{"val":"rgb(4, 149, 96)","hsl_parent_dependency":{"h":158,"l":0.3,"s":0.95}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Abonneer