iTanks iBrainstorm — Kennismanagement

Op 20 mei organiseerde iTanks een online iBrainstorm rondom het thema ‘kennismanagement’, met een introductie door Frits Carlebur, Product Manager bij Bolster Safety.

Vakmensen in de industrie moeten heel wat certificaten halen om aan het werk te mogen. Ze moeten dit elk jaar weer laten zien om hun papiertje te halen. Wat zeggen veiligheidscertificaten als VCA over het veiligheidsniveau en de mate van vakbekwaamheid in de jaren tussen examens in? Hoe zorg je dat theoretische kennis om veilig te kunnen werken up-to-date blijft? Hoe zorg je dat de huisregels en werkwijze op de terminals bekend is bij vakmensen?

Bij deze iBrainstorm keken we naar de vraag wat ervoor nodig is om een vak te beoefenen en hoe je de benodigde kennis het beste kunt beheren.

Download de presentatie van Frits of bekijk hieronder een videoverslag van de iBrainstorm.

Wilt u meer weten over effectief leren?

Bolster Safety is de effectiefste leermethode voor veilig werken in de industrie. Met een uitgebreid aanbod van korte, praktische modules kunnen professionals altijd en overal in korte, hapklare brokken hun kennis over veiligheid bijwerken. Neem contact op voor een kosteloze demo of vraag een gratis veiligheidsscan voor meer inzicht in de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Meer artikelen

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Bolster Safety en relevante inzichten over veilig en vakbekwaam werken met onze nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw data beschermen.