Onze klanten

Bedrijven uit verschillende sectoren vertrouwen op Bolster Safety om het veiligheidsbewustzijn en de vakkennis van hun medewerkers te verbeteren.

Onze klanten

Bedrijven uit verschillende sectoren vertrouwen op Bolster Safety om het veiligheidsbewustzijn en de vakkennis van hun medewerkers te verbeteren.

Visser & Smit Hanab

Als integraal onderdeel van het veiligheidsbeleid maken medewerkers maandelijks trainingen. Resultaten worden besproken door de veiligheidscommissie en in reguliere toolbox-meetings.

Specialist voor leidingen en kabelinfrastructuur, onderdeel van VolkerWessels

“De leermethode van Bolster Safety is makkelijk in gebruik en sluit goed aan op de dagelijkse werkzaamheden van onze medewerkers. Dit zien we ook terug in onze veiligheidscijfers.”

Oplossing

Verbeteren en in stand houden van de veiligheidskennis en het veiligheidsbewustzijn van haar medewerkers op een uniforme manier op diverse locaties.

Doelstelling

Vopak

Bij aanvang van een project volgen alle contractors een onboarding training. Aanvullend wordt getraind op projectspecifieke veiligheidsonderwerpen.

Wereldwijd opererende tankterminal operator

“Wij zetten Bolster Safety in om de onboarding en het veiligheidsbewustzijn van onze vakmensen te verbeteren tijdens een groot nieuwbouwproject.”

Oplossing

Verhogen van het veiligheidsbewustzijn bij (tijdelijke) projectmedewerkers. Verkrijgen van inzicht in het kennisniveau van medewerkers om effectief bij te kunnen sturen.

Doelstelling

Bilfinger

Ontwikkelen van een complete training voor steigerkeurders waarin in 12 praktijkgerichte modules alle (veiligheids)aspecten van een keuring aan bod komen.

Industrieel dienstverlener (asbestverwijdering, isolatie, steigerbouw, etc.)

“Wij werken samen met Bolster Safety om het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid binnen Bilfinger gestructureerd op een hoog niveau te houden.”

Oplossing

Verhogen en op peil houden van de vakkennis en het veiligheidsbewustzijn van steigerkeurders en bijsturen waar nodig. Verdere professionalisering van de trainingen.

Doelstelling

Croda

Ontwikkeling van een trainingsplan op basis van vaak voorkomende risicovolle werkzaamheden. Medewerkers maken elke 2 weken een trainingsmodule om hun veiligheidskennis en -bewustzijn te verbeteren.

Wereldwijde producent van chemicaliën

“Onze medewerkers hebben een hoger kennisniveau en veiligheidsbewustzijn door de trainingen en ondersteuning van Bolster Safety.”

Oplossing

Realisatie van een structureel hoog kennisniveau en bewustzijn op het gebied van veilig werken voor medewerkers van de productieorganisatie en technische dienst.

Doelstelling

Engie

Ontwikkelen van online, interactieve toolboxen voor medewerkers op diverse locaties. Via een dashboard krijgen HSE managers inzicht wat wel en niet begrepen is en waar vervolgacties nodig zijn.

Service provider voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt

“Door de inzet van online veiligheidstrainingen zien wij een duidelijke verbetering in kennis, gedrag en bewustzijn bij onze medewerkers.”

Oplossing

Verbeteren van de vak- en veiligheidskennis van medewerkers op diverse klantlocaties op een efficiënte en consistente manier met online trainingen.

Doelstelling

Bolster Safety klanten

Wat zeggen onze klanten

Geerdink gebruikt Bolster Safety om veiligheid, kwaliteit en medewerkersbetrokkenheid te verbeteren.

Allnex + FMJ “Wij zetten Bolster al 2 jaar in als onderdeel van ons veiligheidsbeleid. Wij zijn erg tevreden en daarom hebben wij nu een contract afgesloten voor 3 jaar. Als je echt wilt weten wat het veiligheidsbewustzijn en de vakkennis van je medewerkers is, moet je Bolster gebruiken. Dan kun je monitoren wat ieders kennisniveau is en kun je onderbouwd bijsturen.” “Wij zijn heel blij met de tools die Bolster Safety ons verleent zoals het flexibele trainingsprogramma en communicatiemateriaal waarmee we onze medewerkers stimuleren om focus te houden op wat belangrijk is: veilig werken! Hiervoor is het belangrijk het interne kennisniveau op peil te houden. Met Bolster Safety gaat ons dat wel lukken.” CW&D + Gouda Vuurvast “Bolster Safety is vernieuwend, past bij deze tijd en de mensen vinden het leuk. De rapportage uit het systeem is uniek. Wij zetten het volledig in als alternatief voor de toolboxen. Hiermee zijn we aantoonbaar veel effectiever terwijl het niet kostenverhogend is.” “Croonwolter&dros kiest met Bolster Safety voor een praktische en effectieve aanpak van haar veiligheidstrainingen, zodat we ook op het gebied van veiligheid een onderscheidende partner blijven voor onze klanten.” Mourik + TSA “Bolster Safety doet veel meer dan alleen trainingen via het e-learning platform leveren. Ze denken met je mee en investeren veel tijd en energie in ons bedrijf om ons op weg te helpen het veiligheidstoezicht van TSA nog beter te maken.” “Door het trainen met Bolster zie ik dat onze medewerkers onderling meer communiceren over veiligheid en beter voorbereid zijn op hun werkzaamheden.” DCMR + Bilfinger “Om het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid gestructureerd op een hoog niveau te houden, is Bilfinger gaan samenwerken met Bolster Safety.” “DCMR en Bolster Safety streven hetzelfde doel na van een veilige industrie. DCMR staat achter het Bolster Safety product en gelooft in deze methode, daarom is het een logische stap om ook onze medewerkers met Bolster Safety te gaan trainen.”

Know more, perform better

Verhoog de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers met screening, onboarding en continuous learning.

Know more, perform better

Verhoog de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers met screening, onboarding en continuous learning.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition