Onboarding

De meeste bedrijven in de industrie werken voor een turnaround (TAR) met contractors en subcontractors. Dat brengt extra veiligheidsrisico's met zich mee. Hoe toetst u of externe medewerkers vakbekwaam zijn en beschikken over actuele veiligheidskennis? En hoe maakt u ze vertrouwd met de specifieke veiligheidsvoorwaarden en werkwijzen binnen uw bedrijf? Juist bij een TAR, die zich kenmerkt door een strakke planning en vaak een krappe deadline, is efficiënt werken en het voorkómen van incidenten cruciaal. Bolster Safety helpt u bij de selectie en training van de vakmensen.

Resultaat is meer veiligheid en een beter werkproces
Onze onboarding services verhogen het veiligheidsniveau en helpen bij het selecteren van adequaat toegeruste vakmensen. Het trainen en toetsen van vakmensen op veiligheidskennis en veiligheidsbewustzijn voorafgaand aan de TAR leidt tot een uitstekend resultaat. Het aantal wachturen aan de poort bij aanvang van de TAR daalt significant, in sommige gevallen met maar liefst 5 tot 6 manuren per medewerker. Adequate training en toetsing beperkt ook tijdverlies en persoonlijk leed door incidenten. Kortom: meer kwaliteit door een optimale voorbereiding.

Demo aanvragen

Onboarding assessment

Een onboarding assessment is gericht op het toetsen en trainen van de betrokken op hun theoretische kennis en specifieke praktische vaardigheden. Dit gebeurt in de weken voor de turnaround. Bolster Safety ontzorgt u optimaal, vanaf het allereerste contact met de contractors tot en met de toegangspassen voor de werknemers.

Basistrainingen

Bolster Safety biedt generieke trainingen aan met veiligheidsregels, onder andere gasmeten, flensmonteur en veilig verplaatsen van lasten. Voor onboarding stellen wij samen met u een trainingspakket samen op basis van meer dan 100 basistrainingen. Ook ontwerpen we met uw input trainingen op maat voor uw medewerkers. Onze veiligheidskundig adviseur ondersteunt u bij het opstellen van een adequaat trainingsprogramma.

image

Kwaliteitsscreening & maatwerk

Vakmensen die niet ‘fit for the job’ zijn, worden eruit gefilterd. Hiermee worden de wachttijden tijdens werkzaamheden beperkt en incidenten voorkomen.

Onze onboarding service kan op maat worden gemaakt. We houden hierbij rekening met de veiligheidsregels van de opdrachtgever, het project, de specifieke risicovolle taken en de verschillende talen die op de werkvloer gesproken worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u het Bolster safety platform proberen? Vraag dan de gratis demo aan en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is!

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Voer in het onderstaande formulier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is.

Download informatiepakket

Laat uw emailadres achter en ontvang ons informatiepakket.

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Maximaal 3MB