Over ons

Onze missie is om trainingen in de procesindustrie, bouw en infra effectiever te maken en daarmee de vakkennis en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te verbeteren.

Over ons

Onze missie is om trainingen in de (petro)chemie, bouw en infra effectiever te maken en daarmee de vakkennis en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te verbeteren.

Know more, perform better

De nieuwe standaard in trainen

De nieuwe standaard in trainen


Met behulp van korte, interactieve trainingen die herkenbare situaties tonen en zijn afgestemd op de individuele kennisbehoefte van uw medewerkers, helpen wij uw personeel te screenen, onboarden en continu competent te houden.

De meest effectieve leermethode


Onze leermethode voor veilig werken is ontstaan op basis van onderzoek van TNO over veilig werken in risicovolle sectoren zoals (petro)chemie, bouw en infra en wordt continu doorontwikkeld samen met onze klanten en partners.

De meest effectieve leermethode
Educatie zit in ons DNA

Educatie zit in ons DNA


Wij zijn onderdeel van Sanoma Learning, een van Europa's toonaangevende aanbieders van geïntegreerde digitale leeroplossingen gebaseerd op de nieuwste technologieën en diepgaande didactische inzichten.

Team

Wij zijn Bolster Safety, een divers team van creatieve en gedreven mensen met een missie: de industrie veiliger te maken door vakbekwaamheid en veilig werken naar een steeds hoger plan te tillen.

Remco + Ghitana Ghitana Conrad

“Wereldleider worden in het aanbieden van corporate learning applicaties die de industriële veiligheid effectief en efficiënt verbeteren, dat is mijn ambitie.”

Remco Spits — Managing Director

Remco Spits

“Ik help onze relaties met de ontwikkeling van concrete oplossingen voor hun doelstellingen, wensen en uitdagingen op het gebied van veiligheid en continu leren.”

Ghitana Conrad — Customer Success Manager

Frank + Adriana Adriana Westerhof

“Het is onze missie om vakmensen op een laagdrempelige manier te trainen zodat zij blijvend inzetbaar zijn en op een veilige manier kunnen werken.”

Frank van Rooij — Director Product Development & Operations

Frank van Rooij

“Mijn streven is om iedereen binnen de (petro)chemie, bouw & infra kennis te laten maken met de ontbrekende schakel in industriële veiligheid.”

Adriana Westerhof — Sales Manager

Frits + Caroline Caroline Eerden

“Onze applicatie sluit aan bij de dagelijkse praktijk en is hét middel om vakmensen te trainen en te werken aan een goede veiligheidscultuur.”

Frits Carlebur — Product Manager

Frits Carlebur

“Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van leuke, toegankelijke en leerzame trainingen voor mensen die aansluiten bij hun kennis en ervaring.”

Caroline Eerden — E-Learning Specialist

Eerk + Sascha Sascha van Huis

“Mijn doel als Product Owner is om functionaliteiten te laten ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze gebruikers.”

Eerk Hofmeester — Product Owner

Eerk Hofmeester

"Als brug tussen stakeholders en ons developmentteam zorg ik voor een zo goed mogelijke vertaling van wensen naar bijpassende features."

Sascha van Huis — Business Analist & Scrum Master

Vacatures

Bolster Safety is een relatief kleine organisatie met korte lijnen, een no-nonsense cultuur en veel samenwerking tussen de verschillende disciplines (zoals contentontwikkeling, marketing, sales en customer success). Wij zijn gevestigd in een modern kantoor vlak naast treinstation Schiedam Centrum, met een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Heb jij het in je om een echte Bolster te worden?

Schiedam, Full-time

Schiedam, Full-time

Schiedam, Full-time

Know more, perform better

Verhoog de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers met screening, onboarding en continuous learning.

Know more, perform better

Verhoog de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers met screening, onboarding en continuous learning.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition