Teams

Lijkt het je wat om te werken voor een jong bedrijf dat het anders doet? Met allemaal totaal verschillende collega’s die met elkaar gemeen hebben dat ze passie hebben voor ons product? Die altijd bereid zijn elkaar te helpen en samen het beste willen realiseren voor de klant? Hieronder lees je meer over de teams waarin we werken.

Toon vacatures
Office & Marketing

Office & Marketing

Wij zorgen ervoor dat alle administratieve en secretariële werkzaamheden worden geregeld én zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van ons marketing- en communicatieplan. Een erg leuke combinatie, want we krijgen van alles wat er gebeurt binnen ons bedrijf heel veel mee. Regelmatig staan er collega’s aan ons bureau met de vraag of we even ergens bij willen helpen. Tegelijkertijd houden we bij wat er gebeurt op sociale media en zorgen we er onder meer voor dat de website up-to-date blijft. Dat maakt het werk afwisselend en het geeft voldoening om op zoveel verschillende vlakken betrokken te zijn.

Toon vacatures
Sales

Sales

Als salesteam zijn we veel op pad, staan we op beurzen en verkennen we de markt. We kijken welke bedrijven klant zouden kunnen worden. Wat doen zij aan veiligheid? Hoe kunnen wij daarop inspelen? We spreken veel verschillende mensen en krijgen veel mee van het reilen en zeilen binnen andere bedrijven. We gaan in de gesprekken die we voeren met potentiële klanten ook echt de inhoud in. Waar lopen zij tegenaan als het gaat om veilig werken en hoe kunnen wij adviseren, begeleiden en ondersteunen? Net als ons trainingsmateriaal zijn ons offertes maatwerk, waarin we ingaan op hoe we bij een specifieke vraag kunnen helpen. We gaan dus niet voor de snelle oplossing. We geloven in langetermijnrelaties met onze klanten en willen hun behoeften volledig begrijpen.

Toon vacatures
Implementatie

Implementatie

Wij helpen onze opdrachtgevers om met de trainingen aan de slag te gaan. We leren hen alle ins en outs van onze e-learning applicatie en begeleiden ze intensief om de mogelijkheden ervan optimaal te benutten. We werken vaak bij onze opdrachtgever op locatie. Daardoor ontmoeten we veel nieuwe mensen en krijgen we veel mee van het reilen en zeilen binnen andere organisaties. We assisteren ook vanuit kantoor, waarbij we als team met elkaar sparren en meekijken. We maken voor onze klanten bijvoorbeeld elke maand rapportages met hun resultaten, zodat ze steeds verder kunnen verbeteren en echt grip krijgen op veiligheid.

Toon vacatures
IT development

IT development

Wij werken met elkaar aan de continue ontwikkeling en verbetering van onze e-learning applicatie. We zijn met 8 collega’s: een product owner, een business analist, een Frontend developer, 2 Backend developers, twee designers en een test-engineer. We bespreken samen ideeën over bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten en werken de ideeën die we goed vinden en die echt van toegevoegde waarde zijn uit. Vervolgens testen we de nieuwe functionaliteiten en features in een aparte omgeving, net zolang tot ze aan onze verwachtingen voldoen en perfect functioneren. We maken gebruik van de nieuwste tools en hebben een ‘Java Gilde’ met collega-ontwikkelaars vanuit Sanoma Learning en Malmberg. Daarin wisselen we organisatie-breed ideeën, kennis en vaardigheden uit.

Toon vacatures
Content

Content

Wij ontwikkelen de trainingen die bedrijven in de high risk industry helpen om vakbekwaamheid en veilig werken binnen hun organisatie naar een steeds hoger plan te tillen. Samen met de klant stellen we leerdoelen op en werken we deze uit. De leukste uitdaging is om de trainingen zo toegankelijk en praktijkgericht mogelijk te maken, waarbij de medewerkers zich zo goed mogelijk herkennen in de situaties die we schetsen. Het is echt maatwerk, waarbij we natuurlijk met elkaar tot het beste resultaat komen. We werken dus erg intensief samen. We zijn op dit moment met 6 collega’s: een productmanager, een e-learning specialist, een contentmanager, een safety consultant, een projectcoördinator en een beeldexpert.

Toon vacatures
Created with Sketch. Created with Sketch.

Demo aanvragen

Voer in het onderstaande formulier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is.

Download informatiepakket

Laat uw emailadres achter en ontvang ons informatiepakket.

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Maximaal 3MB