Veiligheidstraining

Bolster Safety is een e-learning platform dat uw medewerkers tijdens hun gehele dienstverband traint. Met terugkerende trainingen van slechts 10 minuten leren ze continu over veiligheid en efficiency toegespitst op hun situatie.

Bolster safety

Veiligheid is een, maar échte Grip op Veilig werken gaat véél verder.

De kracht van Bolster zit in de integrale aanpak van ons kennisaanbod, onboarding voor projecten en continu leren. Leidinggevenden kunnen voor de komende periode trainingen klaarzetten die aansluiten bij het werk en de behoefte van de medewerkers. Dat kan individueel en op groepsniveau. Gebruikers van Bolster krijgen op elke vraag feedback en zien zo waarom hun antwoorden goed of niet goed zijn. Het doel is leren. Vervolgens kan de leidinggevende monitoren of en hoe de trainingen gemaakt worden en of er extra aandacht nodig is voor specifieke kennisgebieden. Effectief bijsturen wordt hierdoor mogelijk. Op deze manier biedt Bolster grip op veilig werken.

Veiligheidstraining op de juiste manier.

Een overzichtelijk dashboard geeft inzicht in alle trainingsactiviteiten van de medewerkers, voortgang, scores, planning en aangeboden trainingen.

Bolster Safety demo aanvragen

Inzicht in alle trainingen, games en toolboxen in Bolster Safety?

Download het informatiepakket. Met meer dan 100 onderwerpen zorgen wij voor Grip op Veilig werken in de high risk industrie.

Donwload het informatiepakket
Bolster safety