Voldoen uw veiligheidstrainingen al aan de COVID-19 werkprotocollen?

Het coronavirus heeft een grote impact op de manier van werken in de (petro)chemie en bouw. Hoe kunt u de veiligheidskennis van uw werknemers op het juiste niveau houden en hen een veilige werkplek bieden wanneer traditionele veiligheidstrainingen niet meer voldoen?

Steeds meer bedrijven zetten in op digitaal trainen vanwege de optimale aansluiting bij COVID-19 werkprotocollen, bijvoorbeeld als alternatief voor klassikale toolboxen. Medewerkers kunnen eenvoudig hun vakkennis op een hoog niveau houden met interactieve trainingen die makkelijk zijn in te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Bolster Safety biedt meer dan 200 interactieve trainingen die de belangrijkste veiligheidsthema’s en certificeringen afdekken. Via een dashboard krijgt u inzicht in de effectiviteit van gemaakte trainingen, zodat gericht kan worden bijgestuurd. Hierdoor blijft de kennis van uw medewerkers op een efficiënte manier op peil, met als resultaat minder incidenten en een hogere productiviteit.

Doe de gratis Bolster Safety Scan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de voordelen van digitale veiligheidstraining. Uw medewerkers volgen hierbij anoniem een korte, interactieve training in het Nederlands of Engels en u ontvangt een rapport dat inzicht biedt in het huidige kennisniveau en aandachtspunten voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over effectief leren?

Bolster Safety is de effectiefste leermethode voor veilig werken in de industrie. Met een uitgebreid aanbod van korte, praktische modules kunnen professionals altijd en overal in korte, hapklare brokken hun kennis over veiligheid bijwerken. Neem contact op voor een kosteloze demo of vraag een gratis veiligheidsscan voor meer inzicht in de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Meer artikelen

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Bolster Safety en relevante inzichten over veilig en vakbekwaam werken met onze nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw data beschermen.