Werken bij Bolster Safety

Heb jij het in je om een echte Bolster te worden?

In 2015 hadden de oprichters van ons bedrijf een innovatief idee. Ze brachten bewezen e-learning concepten uit het onderwijs naar de high risk industry. Nu zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van uniek trainingsmateriaal voor veilig werken in deze branche.

We doen dat echt helemaal anders dan anders. Wij zorgen er namelijk voor dat mensen continu leren vanuit situaties die ze uit hun dagelijkse werk herkennen. Dat betekent dat we heel nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. We hebben allemaal verschillende achtergronden en elk onze eigen discipline en kracht. Door samen te werken bieden we de effectiefste leermethode voor veilig werken in de high risk industry.

We noemen onszelf Bolsters: creatieve en gedreven mensen die bedrijven helpen om vakbekwaamheid en veilig werken binnen hun organisatie naar een steeds hoger plan te tillen.

Heb jij het in je om een echte Bolster te worden?

Toon vacatures
image

Onze teams

Lijkt het je wat om te werken voor een jong bedrijf dat het anders doet? Met allemaal verschillende collega’s die met elkaar gemeen hebben dat ze passie hebben voor ons product? Die altijd bereid zijn elkaar te helpen en samen het beste willen realiseren voor de klant? Hieronder lees je meer over de teams waarin we werken:

Ontmoet je collega's

Wist je al dat we onderdeel zijn van Sanoma Learning, een van Europa’s meest toonaangevende bedrijven in digitale leeroplossingen? En dat jij bij ons je eigen toekomst bepaalt? We vinden het namelijk belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Er is dus volop ruimte voor opleiding en het initiëren/uitproberen van nieuwe technieken. Neem bijvoorbeeld deel aan kennissessies en externe Hackatons. Deel je ideeën in ons ‘Java Gilde’ met collega-ontwikkelaars vanuit Sanoma Learning en Malmberg. Doe een opleiding, bezoek een beurs. Het kan allemaal bij Bolster Safety!

Eerk Hofmeester

Product Owner

“Als product owner zorg ik ervoor dat onze e-learning software zo naadloos mogelijk aansluit bij de behoefte van de gebruikers. Bij Bolster is dat geen loze kreet, maar dagelijkse werkelijkheid. Omdat we een klein team van ontwikkelaars zijn en echt agile werken, kunnen we namelijk heel snel inspelen op de behoeften van onze klanten.

De developers zijn stuk voor stuk vakmensen die veel verantwoordelijkheid krijgen, en nemen, om een flexibele applicatie te bouwen. Het mooie van Bolster is dat we direct kunnen schakelen met alle disciplines die betrokken zijn bij ons product: content ontwikkelaars, interactiedesigners, implementatiespecialisten en, niet in de laatste plaats, de klanten.

Wat je bespreekt komt ook niet op een oeverloos lange backlog, maar is vaak binnen korte tijd al terug te vinden in de nieuwe release. Echt hands-on werken dus en direct resultaat van je werk.

Dat klinkt als hard werken? Klopt, maar daarmee draag je ook echt bij aan een product dat er voor zorgt dat medewerkers in de industrie ’s avonds weer veilig naar huis kunnen. Iets waar ik met veel plezier mijn energie in steek.”

Leen Hölscher

Java software ontwikkelaar

 “Als Java software ontwikkelaar en Scrum Master werk ik in een klein DevOps team aan onze e-learningapplicatie. Als Scrum Master bij Bolster, stuur ik het agile-proces en zorg ik dat we steeds efficiënter en effectiever werken om te komen tot eindproduct van hoge kwaliteit, precies volgens verwachting van de klant. Als softwareontwikkelaar wordt er veel van je verwacht, krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om veel nieuwe ideeën in te brengen.  Vaak blijven dit niet alleen ideeën, maar kun je ze ook snel in de praktijk brengen. Fijne club om voor te werken!”

Frank van Rooij

Director Product Development & Operations

'Bolster Safety biedt een vernieuwende manier van leren in de high risk industrie. Wij zijn voortgekomen uit de educatieve uitgeverij Malmberg. Malmberg heeft al vele jaren ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal dat gebaseerd is op goed doordachte didactische inzichten. Ook op het gebied van digitalisering van lesmateriaal is Malmberg al jaren een van de font runners. Deze kennis en ervaring zetten wij nu in op het gebied van corporate learning. Het is onze misse om vakmensen in de (high risk) industrie op een laagdrempelige manier kennis te laten opdoen en te onderhouden zodat zij blijvend inzetbaar zijn en op een veilige manier kunnen werken.

Caroline Eerden

E-learning Specialist

‘Als E-Learning Specialist ligt mijn passie bij het ontwikkelen van leuke, toegankelijke en leerzame trainingen. Juist voor mensen die weinig met theorie hebben, maar er wel dagelijks in hun werk mee te maken hebben. Heel belangrijk bij onze trainingen is natuurlijk dat ze praktijkgericht zijn en de inhoud van de trainingen aansluit bij de kennis en ervaring van de vakmensen. Ik ga dan ook graag bij de vakmensen langs om te horen en te zien waar hun behoeften liggen en hoe we daar op kunnen aansluiten. Zodat de vakmensen elke dag weer een beetje beter worden in hun vakgebied en de werkplek elke dag weer een stukje veiliger wordt.’

Demo aanvragen

Voer in het onderstaande formulier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op om te bepalen welk demo account voor u het beste is.

Download informatiepakket

Laat uw emailadres achter en ontvang ons informatiepakket.

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Maximaal 3MB