Succesvol webinar Safety Forward over datagedreven gedragsverandering

Op 20 januari organiseerde Young NNVK in samenwerking met Quentic en Bolster Safety het online seminar Safety Forward over datagedreven gedragsverandering.

Tijdens dit druk bezochte evenement (meer dan 120 deelnemers) — gepresenteerd door Sander Kraaijenbrink (voorzitter Young NVVK) en Chris Loos (Head of Partner Management International bij Quentic) — zijn de volgende sprekers aan het woord geweest:

  • Carsten Busch (Senior Adviseur Arbeidsveiligheid bij Politidirektoratet Noorwegen) heeft stilgestaan bij de invloed van Herbert William Heinrich, een van de grondleggers van ons vakgebied, op het hedendaags denken over veiligheid.
  • Gerd-Jan Frijters (oprichter van adviesgroep D&F) heeft in zijn presentatie laten zien hoe concepten uit de gedragspsychologie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het effectiever maken van gedragstrainingen.
  • Frits Carlebur (Product Manager bij Bolster Safety) heeft toegelicht hoe de structurele analyse van trainingsresultaten kan resulteren in een hoger kennisniveau van medewerkers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over effectief leren?

Bolster Safety is de effectiefste leermethode voor veilig werken in de industrie. Met een uitgebreid aanbod van korte, praktische modules kunnen professionals altijd en overal in korte, hapklare brokken hun kennis over veiligheid bijwerken. Neem contact op voor een kosteloze demo of vraag een gratis veiligheidsscan voor meer inzicht in de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Meer artikelen

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Bolster Safety en relevante inzichten over veilig en vakbekwaam werken met onze nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw data beschermen.