Zorg ervoor dat ook nu veilig werken een gewoonte blijft

De uitbraak van het coronavirus heeft de wereldeconomie en -bevolking beïnvloed op een manier die we nog niet eerder hebben gezien.

Het dwingt ons allemaal om na te denken over hoe we werken, leren en bewegen. We moeten nu prioriteit geven aan de gezondheid van medewerkers.

Veel bedrijven vullen dit in door middel van werk op afstand en online training. Ook als uw medewerkers wel aan het werk kunnen blijven, is het belangrijk om groepsvorming (zoals bij toolboxen, trainingen, veiligheidsdagen en andere bijeenkomsten) zoveel mogelijk te vermijden om besmettingen te voorkomen.

Onderhoud de veiligheids- en vakkennis van uw medewerkers met kosteloze online trainingen

Omdat werknemers het fundament zijn van elke onderneming, komt hun gezondheid en veiligheid altijd op de eerste plaats. Als expert op het gebied van leren, willen wij graag bijdragen met een oplossing waar wij goed in zijn: op een digitale manier het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid van medewerkers verbeteren.

Daarom hebben we besloten onze trainingen tijdelijk gratis beschikbaar te maken voor bedrijven in (Petro)chemie, Bouw & Infra, waarvan medewerkers thuis zijn of die de risico’s willen verminderen door groepsbijeenkomsten zoals toolboxen te vervangen.

Het trainingsaanbod omvat VCA deeltoetsen en oefenexamens, aangevuld met een specifieke corona-module en een selectie uit onze catalogus van ruim 170 trainingen en games, die de belangrijkste certificeringen (zoals VCA, SOG, NEN, SIR en ATEX) en veiligheidsthema’s afdekken. Uw medewerkers kunnen de trainingen eenvoudig op hun eigen tablet, laptop of computer volgen.

Aanmelding

Deze actie is inmiddels afgerond en het is niet meer mogelijk u hiervoor aan te melden.

Wilt u meer weten over effectief leren?

Bolster Safety is de effectiefste leermethode voor veilig werken in de industrie. Met een uitgebreid aanbod van korte, praktische modules kunnen professionals altijd en overal in korte, hapklare brokken hun kennis over veiligheid bijwerken. Neem contact op voor een kosteloze demo of vraag een gratis veiligheidsscan voor meer inzicht in de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Meer artikelen

Succesvol webinar Safety Forward over datagedreven gedragsverandering

CBS: aantal arbeidsongevallen blijft onverminderd groot in de industrie en bouw

Verbeter veiligheidsbewustzijn met interactieve toolboxen

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Bolster Safety en relevante inzichten over veilig en vakbekwaam werken met onze nieuwsbrief. Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw data beschermen.